Тістоподільники Merand

Більше інформації


Технологія безструсового оброблення тіста від компанії Merand

Необхідно організувати максимально лагідне оброблення тіста, а присутні на ринку рішення занадто коштовні, займають багато місця, та надто складні в експлуатації?

У нас є рішення - тістоподільна машина для безструсового оброблення тіста, виробництва компанії Merand!

Відтепер процес оброблення став набагато зручніше, ефективніше, і найголовніше - доступний для більшості пекарень України.

Немає необхідності переплачувати за бренд - досить використовувати перевірені багатьма європейськими виробниками рішення.

Тістоподільник Merand займає набагато менше місця, простий в експлуатації, надійний в роботі.

Він впишеться в план пекарні будь-якого підприємства, що випускає традиційні французькі та італійські сорти хліба, з великими порами та тістом з високою вологістю.

Розроблено професіоналами для професіоналів: мінімум зайвих унікальностей, більше практичності та надійності!

Ідеально підійде для виробництва крупнопористого хліба (типу Багет, Чіабата, і т.д.) з високою вологістю, за технологією відкладеної випічки.

Даний спосіб тестоведеня дозволяє максимально розтягнути в часі процес вистоювання провівши його при температурі близько 2 градусів Цельсія, протягом тривалого періоду - до 24 годин

В результаті такого повільного процесу ферментації, тісто набуває неповторного аромату, відмінно розвивається структура клейковини, і що найголовніше -такий трюк дозволяє оптимізувати процес виробництва, і витрати на масштабування бізнесу.

Тістоподільник Merand відмінно справляється із завданням безстрессового оброблення, максимально зберігаючи структуру тіста і набродженний вуглекислий газ, забезпечуючи оригінальний зовнішній вигляд та якість продукції

Завдяки цьому рішенню Ви можете організувати бізнес таким чином, щоб основне тістоприготування відбувалося на центральній виробничій ділянці, під контролем досвідчених технологів

А оброблення та випічка - на віддалених торгових точках, з використанням обладнання Merand.

При цьому Ви забезпечите постійну якість продукції, без залучення професійного персоналу на кожен пункт випічки.

А також уникнете великих інвестицій в зайве обладнання в кожній пекарні.

При цьому готова продукція вироблятиметься не з заморожених напівфабрикатів, а з живого, оптимально вибродженого, охолодженого тіста, на очах у покупця.

Машина обладнана вузлом посипання борошна безпосередньо на тісто, а також гідравлічна система виконує оброблення максимально легко та ефективно.


Звертайтеся до нас - ми надамо всю інформацію про апаратне забезпечення, ціну та умови поставки.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Фейсбук і будьте в курсі останніх новин в галузі харчової промисловості.

У цій категорії немає товарів.