Jalisco Sour
РЕЦЕПТУРА
- Текіла- 50 мл
- LEMO Лимон Біттер - 40 мл
- Apricot Brandy - 20 мл
- Цукровий сироп - 20 мл
- Лимонийй фреш - 10 мл
- Яєчний білок - 20 мл або Easy Foam - 5 крапель
Коктейль Jalisco Sour
Коктейль розроблено командою визнаних бартендерів, з урахуванням унікальних властивостей кожного інгредієнта. Рекомендуємо дотримуватися запропонованої рецептури та використовувати тільки зазначені компоненти в оригінальних пропорціях.
Висока оцінка якості Ваших коктейлів клієнтами вартує набагато більше, ніж компроміс з ціною!
МЕТОД ПРИГОТУВАННЯ
- Охолодіть шейкер та посуд для подачі
- В малу колбу, за допомогою джигера, додайте інгредієнти відповідно до рецептури
- Збалансуйте смак - додайте лимонний/лаймовий фреш та/або цукровий/сироп з тростини
- Додайте яєчний білок - для створення пінної структури
- Не забудьте злити конденсат з шейкера!
- З'єднайте обидві колби
- Робіть Шейк
- Змініть лід в посуді подачі
- Перелийте коктейль в посуд з допомогою Дабл Стрейну - позбудьтеся від дрібного льоду та твердих домішок.
- Долийте ігристе вино до повного обсягу склянки
- Прикрасьте garnish
Вуаля! Коктейль готовий! Подавайте клієнту!
ПОДАЧА
- Old Fashion з льодом (брила або кусковий)
- коктейльна чарка
ГАРНІР
Зацікавив рецепт? Дзвоніть за телефонами +38044 5999396!
Замовте виїзну демонстрацію- наш професійний бармер приїде і продемонструє премікси і коктейлі безпосередньо у Вашому закладі!
Вас також може зацікавити