Х Закрити

Натуральний гарячий шоколад

Гарячий Шоколад, 12х50 гр
180.00 грн.
Гарячий Шоколад, 1 кг
298.20 грн.
Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Гарячий шоколад - один з найпопулярніших напоїв у людей будь-якого віку. Його смакові властивості безпосередньо залежать від якості інгредієнтів. Напій може запаморичити голову чудовою сумішшю гіркого шоколаду, карамельною солодкістю, ванільними нотками або ледь помітним запахом кориці. А може виявитися досить посереднім, з присмаком звичайного какао-порошку.

Якісний шоколад прекрасно поєднується з фруктами і молочними наповнювачами. Смакувати його можна і влітку, і взимку.

Натуральний гарячий шоколад: кращі рецепти для ваших клієнтів

Головною умовою якості є натуральність продуктів. Звичайно, можна самостійно приготувати напій, але витрачений час буде на 85-90% більший, ніж при використанні готових добавок. У якісному пакетику знаходиться концентрат, який вже містить всі необхідні інгредієнти: 100% шоколад, молоко або карамель, ваніль, кориця або інші ароматичні компоненти, цукор або фруктозу. А також натуральні пептиди і стабілізатори. Досить залити порошок гарячим молоком або водою, і ви отримаєте ароматний і смачний напій. Вам залишиться тільки прикрасити поверхню паличкою кориці, маршмеллоу, зефіром або іншим декором за бажанням клієнта.

Область застосування гарячого шоколаду в Києві

Продукт орієнтований на малий і середній бізнес в сегменті HoReCa:

1. Вендінг.

2. Готельний бізнес.

3. Центри громадського харчування.

4. Кейтеринг та фудкорти.

За допомогою якісного гарячого шоколаду можна приготувати безліч страв:

1. Різні напої.

2. Наповнювач для десертів.

3. Добавка для морозива.

4. Просочення для пудингів, пирогів.

Широкі спектр застосування обумовлений універсальністю концентрату.

Де купити гарячий шоколад?

Кращим місцем в Україні по виробництву вендінгової продукції служать промислові потужності компанії ProfiFood. Організація займається виробництвом товарів за італійською технологією. В основі тільки натуральна сировина і дбайлива методика обробки.

Зверніть увагу! Гарячий шоколад-основа складається з тертого какао! Це кращий вихідний матеріал для виробництва натурального шоколаду.

На відміну від какао-порошку, терте какао виробляється безпосередньо з обсмажених бобів і зберігає всі переваги продукту: аромат, смак, жирність. Саме тому наша продукція володіє чудовим ароматом і смаком.

Фахівці ProfiFood повністю впевнені в якості продукції. Всі стікери і просочення засновані на натуральній сировині і пройшли міжнародну сертифікацію якості.

Прямо зараз можна зробити замовлення на гарячий шоколад в кілограмовій упаковці або стіках по 50 грам.

 Запитання-відповіді:

1. Який склад?

- Ключовим моментом складу гарячого шоколаду є какао терте.

2. Потрібно добавляти цукор?

 У пакетику знаходиться концентрат, який вже містить всі необхідні інгредієнти: какао терте, молоко або карамель, ваніль, кориця або інші ароматичні компоненти, цукор або фруктозу.

3. Де потрібно зберігати?

- Для цього вам не потрібно мати холодильну камеру або інший спеціальний пристрій, що охолоджує. Наші сиропи можуть зберігатися в темному місці при температурі не вище 20 ° С.

4. Скільки грам в одному пакетику?

- Гарячий шоколад в кілограмовій упаковці або стіках по 50 грам.


Модули для Opencart 2, Опенкарт 3