Jalisco Sour
Коктейль Jalisco Sour
Коктейль розроблено командою визнаних бартендерів, з урахуванням унікальних властивостей кожного інгредієнта. Рекомендуємо дотримуватися запропонованої рецептури та використовувати тільки зазначені компоненти в оригінальних пропорціях.
РЕЦЕПТ
- Текіла- 50 мл
- LEMO Лимон Біттер - 40 мл
- Apricot Brandy - 20 мл
MIXER Simple Syrup - 20 мл
- Лимонийй фреш - 10 мл
- Яєчний білок - 20 мл або Mixer Lemon Sour
МЕТОД ПРИГОТУВАННЯ
- Охолодіть шейкер та посуд для подачі
- В малу колбу, за допомогою джигера, додайте інгредієнти відповідно до рецептури
- Збалансуйте смак - додайте лимонний/лаймовий фреш та/або цукровий/сироп з тростини
- Додайте яєчний білок - для створення пінної структури
- Не забудьте злити конденсат з шейкера!
- З'єднайте обидві колби
- Робіть Шейк
- Змініть лід в посуді подачі
- Перелийте коктейль в посуд з допомогою Дабл Стрейну - позбудьтеся від дрібного льоду та твердих домішок.
- Долийте ігристе вино до повного обсягу склянки
- Прикрасьте garnish
ПОДАЧА
- Old Fashion з льодом (брила або кусковий)
- коктейльна чарка
Вуаля! Коктейль Jalisco Sour готовий! Подавайте клієнту!
Пов'язані товари
Коментарі