Whiskey Sour Twist
РЕЦЕПТ
- Віскі - 50 мл
- LEMO Bitter.Lemon - 40 мл
- Лимоний фреш - 10 мл
- Цукровий сироп - 10 мл
- Яєчний білок - 20 мл або Easy Foam - 5 крапель
ПРОСТИЙ СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Охолодіть шейкер та посуд для подачі
- В малу колбу, за допомогою джигера, додайте інгредієнти відповідно до рецептури
- Збалансуйте смак - додайте лимонний/лаймовий фреш та/або цукровий/сироп з тростини
- Додайте яєчний білок - для створення пінної структури
- Не забудьте злити конденсат з шейкеру!
- З'єднайте обидві колби
- Робіть Шейк
- Змініть лід в посуді подачі
- Перелийте коктейль в посуд з допомогою Дабл Стрейну - позбудьтеся від дрібного льоду та твердих домішок.
- Долийте ігристе вино до повного обсягу склянки
- Прикрасьте garnish
ПОДАЧА
- Old Fashion з льодом (брила або кусковий)
- коктейльна чарка
Вуаля! Коктейль WHISKEY SOUR TWIST готовий!
Пов'язані товари
Коментарі